En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin canipı dizi, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın koruma özelliklerine sahiptir.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Yangın Bapsı baz amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe gereğince aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan atmosfer sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dunda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en eke avantajı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece yangın kapısı dayanabilmesidir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangına karşı güvende durmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların emanet emniyetliğini hazırlamak üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla yüreklilik teşkil etmekteyiz.

Özellikle santimantal ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Intihap yenilgisi sonrası Cumhurbaşdemı Erdoğan'dan emir! Son 10 ruz neler olduğu antraktştırılacak

Report this wiki page